Klusservice

Klusservice van Allround klusbedrijf Bert Vossenberg

Door: Allround klusbedrijf Bert Vossenberg  04-12-2012
Trefwoorden: Verbouwing, Houten Vloeren, Klusbedrijf

  17 jaar ervaring in klussen! Uw allround klusbedrijf Bert Vossenberg. U bent bij mij aan het goede adres, voor het verbouwen van uw badkamer, toilet, keuken, kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, screens, rolluiken, het leggen van een vloer, het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakraam en alle ander timmerwerkzaamheden. Wij doen dit in samenwerking met bouwmarkten als Gamma en Formido en leveranciers als Velux, Rooflite, Jéwé, Fetim en Schadebo. Kijk maar eens op mijn website www.uw-klusbedrijf-noord-brabant.nlUniek: alles in één hand. U hoeft slechts een afspraak te maken, voor de gehele klus.

Uw zekerheid: Middels de landelijke garantie-en waarborgsregeling bent u verzekerd van een perfecte klus. Kwaliteit en service is bij ons prioriteit 1!! Zie ons logo.Gratis offerte!Graag maak ik een afspraak om de werkzaamheden vrijblijvend te komen bekijken zodat ik een juiste inschatting kan maken van de kosten. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-27525337.

Ik ben aangesloten bij de landelijke organisatie Uw Rechterhand BV.

Trefwoorden: Allround, Aluminium Kozijnen, badkamer plaatsen, Badkamer Plafonds, Badkamer Renoveren, dakraam plaatsen, Douchecabine plaatsen, Houten Deuren, Houten Ramen, Houten Vloeren, Keuken Plaatsen, Klusbedrijf, Kunststof Kozijnen, Kunststof Schuifpuien, Laminaat Leggen, Plaatsen Plafond, Planken Vloeren, Timmerman, Traprenovatie, Verbouwing, Verlaagd Plafond, Vloeren Leggen Laminaat, Zolder Verbouwen

Contact Allround klusbedrijf Bert Vossenberg

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share