Blinq Dagbesteding

Afdrukken

Is Blinq Dagbesteding incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vechtstraat 8 , 5347KP Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Blinq Dagbesteding

BlinQ is ontstaan vanuit de gedachte dat kleinschalig zorg nog steeds mogelijk is. BlinQ heeft jaren ervaring in het werken met mensen met een beperking en het opzetten van kleinschalig woonproject. BlinQ ziet dat iedere zorgvrager uniek is in zijn of haar eigen persoonlijkheid, talenten en mogelijkheden. Wij vinden dat elke client persoonlijke aandacht verdient om met plezier zichzelf te kunnen zijn en zichzelf te ontwikkelen. Binnen het huidige dagbestedingsaanbod in de regio zagen we vanaf 2015 veel mooie projecten verdwijnen en vonden we het tijd voor vernieuwing in het land van dagbesteding.

BlinQ is een plek waar ....
*werk gescheiden wordt van wonen.
*talenten worden ontdekt en ontwikkeld
*gewerkt wordt met vast BlinQ personeel
*gebruik wordt gemaakt van lokale uitblinqers
*een tarief inclusief vervoer
Missie en Visie
Het aanbieden van een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking, waarin men zo “gewoon” mogelijk kan werken.
De vaste begeleiding is gericht op het creëren van een veilige vertrouwde werkomgeving met de link naar een talent waarin zowel de
cliënten én begeleiding uitblinken.

Per 1 januari 2015 is de participatiewet van kracht gegaan. Mensen met een arbeidshandicap gaan weer deelnemen aan het bedrijfsleven. BlinQ helpt graag hier graag bij door met bedrijven te kijken naar mogelijkheden voor een samewerking.

BlinQ probeert samen met het speciaal onderwijs, ouders en clienten te kijken naar talenten en deze verder te ontdekken of ontwikkelen. Een bijzondere of specifieke werkomgeving is daarvoor belangrijk. Samen gaan we op zoek naar bedrijven in de regio en proberen we kleinschalige werkplekken van 6-8 clienten te organiseren.

Kwaliteit
Onze clienten verdienen zorg van hoogstaande kwaliteit. Onze focus ligt bij de eigen regie, wensen en mogelijkheden van de client en zijn of haar systeem. Het resultaat staat bij ons centraal, ook als het gaat om ons kwaliteitssysteem. BlinQ zorgt voor vaste begeleiding en verantwoording naar de overheidsinstanties.

Medezeggenschap en Raad van Commissarissen
BlinQ hecht veel waarde aan de betrokkenheid en tevredenheid van zorgvragers en hun verwanten. Op grond van de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (WMCZ) krijgen zorgvragers de mogelijkheid tot medezeggenschap.
Daarnaast heeft BlinQ een Raad van Commissarissen die erop toezicht dat het beleid volgens gestelde eisen wordt uitgevoerd.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Oss Noord-Brabant

Is Blinq Dagbesteding in Vechtstraat 8, Oss Noord-Brabant 5347KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dagbesteding diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Dagbesteding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5347KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814567]