Bloks Autobedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rossinistraat 5 , 5344 AK Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Bloks Autobedrijf

Bloks Auto- en Autoschade Oss is een allround autobedrijf in onderhoud en schadeherstel dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in deze branche. Wij hebben in de loop van deze jaren veel vaste klanten aan ons weten te binden, zowel particulieren als bedrijven.

Dat is niet verwonderlijk als u weet dat wij alle kennis in huis hebben op het gebied van revisie, onderhoud en herstellen van schade aan auto's. Ongeacht het merk kunt u altijd bij ons terecht.

Bloks is gegarandeerd goed en voordelig: dit geldt zeker voor onze onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Tevens is tijdens reparatie de mogelijkheid aanwezig, gebruik te maken van vervangend vervoer. Bloks werkt vakkundig, snel en is flexibel in het maken van afspraken. En dat tegen normale tarieven.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oss Noord-Brabant

Is Bloks Autobedrijf in Rossinistraat 5, Oss Noord-Brabant 5344 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5344 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822660]