Budgetteren is niet moeilijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koetshuis 8 , 5346 WP Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Budgetteren is niet moeilijk

'Budgetteren is niet moeilijk' is een online budgetcoach voor particulieren zodat u thuis op de bank via telefoon, mail en/of Skype begeleiding en advies krijgt om uw financiële administratie optimaal op te zetten, waardoor u schulden kunt voorkomen of oplossen en beter in kunt spelen op mogelijke inkomensverminderingen. Ook begeleid 'Budgetteren is niet moeilijk' in onderhandelingen met schuldeisers en bij loonbeslag en wordt een GRATIS vaste lasten check aangeboden.
Mocht u een werknemer hebben met concentratieproblemen en een hoog verzuim, dan is de kans groot dat financiële problemen een rol spelen. Om loonbeslag bij uw werknemer te voorkomen kunt ook u een beroep op mij doen.
Tevens kan er een naslagwerk besteld worden waarin de kneepjes van een goede financiële administratie in begrijpelijke taal wordt uitgelegd en waarbij 12 weken gebruik gemaakt kan worden van de expertise van 'Budgetteren is niet moeilijk'.
Ik ben 24/7 bereikbaar via [email protected], waarna ik binnen 24 uur contact met u opneem, of via mijn mobiele nummer van ma t/m vr tussen 8:30 uur-17:00 uur.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accounting & Financial Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Budgetteren is niet moeilijk in Koetshuis 8, Oss Noord-Brabant 5346 WP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5346 WP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817340]