Casteren Meubels Dick van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Frankenweg 2 K , 5349 AP Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Casteren Meubels Dick van

Naast meubelrenovatie en meubels op maat biedt Dick van Casteren Meubels ook een uitgebreid assortiment nieuwe meubels aan. Kom gerust eens een kijkje nemen in de showroom en laat u verbazen door de brede selectie.

Als voorproefje kunt u een groot deel van het aanbod online bekijken. Voor het actuele aanbod, of meer informatie kom gerust even langs!
Zie uw ontwerp werkelijkheid worden! Dick van Casteren Meubels zorgt er voor dat een meubel precies in uw interieur past.

Samen kijken we naar uw idee en hoe we het tot werkelijkheid kunnen brengen. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Ook maken wij alle denkbare tuinmeubelen op maat.
Dick van Casteren Meubels biedt u de mogelijkheid om uw versleten of beschadigde meubels in originele staat terug te brengen.

Elk meubel is uniek en op welke manier dan ook aan te passen. Een andere kleur lak kan er bijvoorbeeld al voor zorgen dat een meubel beter bij uw leefomgeving zal passen. Neem contact met ons op en ook u zult zien dat er meer in uw oude meubilair zit!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Casteren Meubels Dick van in Frankenweg 2 K, Oss Noord-Brabant 5349 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5349 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823272]