Couwelaar A M Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hescheweg 88 , 5342 CL Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Couwelaar A M Van

De kleine moderne tandartspraktijk met veel persoonlijke aandacht. In deze praktijk word u altijd door de tandarts zelf te woord gestaan en behandeld. Hierdoor krijgt u de beste behandeling en voelt u zich echt op uw gemak. Ruimte voor misverstanden is er niet.

Zij is kritisch op haar eigen werk en dat van haar tandtechnieker waardoor u het beste kroon- en brugwerk, evenals protheses aangeboden krijgt.
De praktijk is modern, persoonlijk en voorzien van moderne tandheelkundige voorzieningen, waaronder digitale röntgen. Hierdoor kunt u de tandfoto's ook zien.

Voor zeer bijzondere technieken weet zij u onder te brengen bij een daarvoor gespecialiseerde tandarts.

Bij uw eerste bezoek zal zij zich door u laten informeren over uw gezondheidstoestand, medicijngebruik en klachten waarna onderzoek volgt en een behandelplan word opgesteld.

Dringende behandelingen kunnen vervolgens vlot worden uitgevoerd. Uw eigen wensen worden meegenomen in de afwikkeling van het behandelpla

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Couwelaar A M Van in Hescheweg 88, Oss Noord-Brabant 5342 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5342 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816697]