Vloercoating - coatingvloer

Door: DRT Vloeren kunststofvloeren Industrie en Project  30-08-2012
Trefwoorden: Vloeren, Vloer, Coating

Een coatingvloer (ook wel: coating of vloercoating) is een dunne kunststof toplaag van blanke of gepigmenteerde kunsthars die wij over een bestaande vloer heen aanbrengen. Uw vloer is daardoor stofvrij en gemakkelijk te onderhouden. 

Een vloercoating is vooral geschikt als u een stofvrije, slijtvaste en olie- en benzinebestendige vloer zoekt. DRT Vloeren kan coating vloeren aanbrengen op vrijwel elke ondergrond, maar ze zijn het meest geschikt voor ondervloeren van cement, beton of anhydriet. 

DRT Vloeren kan coatingvloeren leveren in uiteenlopende kleuren, transparant of in kleurcombinaties, zowel in een matte, glanzende als ingestrooide uitvoering. Voor de aanleg moeten we de ondergrond wel eerst voorbewerken (schuren, slijpen of stralen). De egaliteit van de ondergrond bepaalt immers het eindresultaat van uw vloercoating.

 

Kijk voor meer informatie over vloercoatings en coatingvloeren op  

Trefwoorden: antislip coating, Coating, Coatingvloeren, epoxy coating vloer, Vloer, Vloercoating, Vloeren,

Contact DRT Vloeren kunststofvloeren Industrie en Project

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van DRT Vloeren kunststofvloeren Industrie en Project

30-08-2012

Industrievloeren

Aan industrievloeren worden doorgaans hoge eisen gesteld wat betreft belastbaarheid, waterdichtheid, stroefheid, hygiëne en veiligheid. DRT is gespecialiseerd in vloeren


30-08-2012

Antislip vloer coating

     Een antislip coating is een laag waarmee DRT Vloeren veel van haar vloeren (of delen daarvan) afwerkt. De laag


30-08-2012

Vloeistofdichte vloeren

     Met een vloeistofdichtevloer voorkomt u dat er (schadelijke) vloeistoffen door de vloer heen dringen die de ondergrond kunnen vervuilen.