Alles voor de terrariumhobby

Alles voor de terrariumhobby van Exonimals

Door: Exonimals  31-05-2009
Trefwoorden: Webshop, Inrichting, Insecten

In onze shop vindt u de meeste keuze aan voedseldieren tegen een zeer aantrekkelijke prijs, mocht u meer dan 30 bakjes bij ons bestellen kunnen wij u een bulkkorting geven van maar liefst € 0,20 per bakje.              

Wij bieden de meest bekende merken van terrariumproducten, zoals: Zoomed, Exo-terra, Lucky reptile, Dragon, T-rex, Eurozoo, Bleu lagoon en Namiba terra!
Buiten de grote merken hebben wij ook een aantal lokale merken in ons assortiment zodat wij u bijna altijd wel van de gewenste producten kunnen voorzien.


Doordat wij een ruime ervaring hebben kunnen wij u altijd voorzien van goed advies, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen of mailen voor een afspraak te maken.
Wij bouwen al onze terraria in eigen huis waardoor u een terrarium voor een aantrekkelijke prijs krijgt, mocht u een aparte maat terrarium of aparte vorm willen kunnen wij dit ook voor u realiseren. Omdat wij u een kompleet pakket aan willen bieden kunt u bij ons ook terecht voor een custom made achterwand of inrichting, geheel naar eigen idee.

Omdat wij vanuit de hobby zijn begonnen hebben wij kontact met veel verschillende leveranciers waardoor ons dierenaanbod regelmatig wisselt om een zo gevarieerd mogelijk assortiment te hebben.
Daardoor hebben wij bijna altijd wel het dier dat u zoekt in ons bestand, mocht het dier toch niet aanwezig zijn dan kunnen wij altijd nog terugvallen op andere leveranciers en importeurs zodat wij het door u gevraagd dier snel en goed kunnen leveren.
Wij leveren veel kameleons en hebben verschillende soorten zitten, mocht u echter meer richting de insecten willen dan is dat uiteraard ook geen probleem, wij hebben meerdere kever en bidsprinkhaan soorten in ons assortiment.
Natuurlijk leveren wij ook slangen en schorpioenen.
Mocht uw gezochte dier niet op de site staan, mail ons dan gerust, dan kunnen wij u vertellen hoelang of wanneer uw dier weer binnen komt.

Wij streven ernaar u bestellingen zo snel mogelijk bij u thuis te kunnen afleveren en daardoor heeft u uw producten meestal dezelfde week nog in huis.
Wij verzenden voor een bedrag van € 6,95 per verzending onder 10 kg, komt u het echter zelf ophalen dan vervalt natuurlijk de verzendkosten.
U kunt uw dieren en spullen uiteraard ook door ons laten brengen, dat is in de regio Oss gratis en daarbuiten wordt het € 15,- voor heel nederland excl de eilanden.
Uiteraard worden levende dieren niet per post verstuurd en kunnen deze alleen bezorgt of afgehaald worden.

Omdat wij geen winkelpand hebben kunnen wij al onze producten tegen een lage prijs aanbieden waardoor het voor u als klant ook aantrekkelijk wordt.

Trefwoorden: Achterwand, Eurozoo, Exonimals, Exo-terra, Inrichting, Insecten, Internetwinkel, Kameleons, Kevers, Schorpioenen, Terraria, Terrarium, Terrariumhobby, T-rex, Voedseldieren, Webshop, Zoomed,

Contact Exonimals

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share