Echt onafhankelijk hypotheekadvies

Echt onafhankelijk hypotheekadvies van Goedee Financial Consultancy

Door: Goedee Financial Consultancy  22-01-2009

U zult op de website van een willekeurig hypotheekkantoor niet snel een omschrijving vinden van haar werkwijze. De Nieuwe Hypotheken werkt echter dusdanig anders dan gebruikelijk in de branche dat wij het belangrijk vinden u hierover uitgebreid te informeren.

Transparant en onafhankelijk
De Nieuwe Hypotheken is sinds haar oprichting in 2005 volledig transparant over de hoogte van haar beloning, provisie genaamd, welke zij ontvangt van een bank of verzekeraar bij de bemiddeling in uw hypotheek. Wij lopen hiermee al enkele jaren vooruit op de wetgeving zoals deze in 2009 gaat gelden voor alle adviseurs.

Daarnaast heeft De Nieuwe Hypotheken haar directe beloning gemaximeerd tot een vast bedrag van 750 euro per adviesmodule.

De consequenties
Omdat u van ons gewoon een nota ontvangt voor het advies en de bemiddeling in uw hypotheek, keren wij de afsluitprovisie die wij van de bank of verzekeraar ontvangen volledig aan u uit.
Liever nog adviseren wij u echter in provisieloze producten of verwerken wij de provisie voor u in de lening of de verzekering. U geniet hierdoor van een lagere rente of maandpremie of een hogere opbrengst aan het einde van de spaarperiode. Dit voordeel compenseert in bijna alle gevallen ruimschoots onze vergoeding.

Conclusie
De Nieuwe Hypotheekadviseurs ontvangen, onafhankelijk van de hoogte of complexiteit van de hypotheek, dus altijd dezelfde vergoeding en zijn daarom niet ‘provisie gedreven’ in hun hypotheekadvies. Daarnaast doen zij zaken met alle grote hypotheekverstrekkers en bemiddelen zij voor u in exact dezelfde hypotheken en verzekeringen als de traditionele hypothekers. U bent er op deze wijze van verzekerd dat zij geen ander belang hebben dan u te voorzien van het hypotheekadvies dat het best past bij uw persoonlijke situatie. Daarnaast bent u bij de door ons gehanteerde werkwijze ook nog eens veel voordeliger uit.

Kijk eens op de website: www.denieuwehypotheken.nl

 


Contact Goedee Financial Consultancy

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share