Golfbad Oss

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Euterpelaan 1 , 5344 CA Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Golfbad Oss

In het Golfbad Oss kunt u met het hele gezin een heerlijk dagje genieten. Voor de kleintjes zijn er de Berenbaden; voor de groteren de drie spectaculaire glijbanen en voor iedereen is er het heerlijk warme water met een minimale hoeveelheid chloor. U kunt relaxen onder de zonnebank, in de twee Turkse stoomcabines of in het Bubbelbad. Bij restaurant "De Uitkijk" kunt u terecht voor een hapje of een drankje. Het Golfbad Oss voldoet aan de hoogste eisen m.b.t. veiligheid en ons personeel is uitstekend opgeleid: zij staan voor toezicht van hoge kwaliteit.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Golfbad-247308361983364/

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Golfbad Oss in Euterpelaan 1, Oss Noord-Brabant 5344 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Horeca diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Horeca per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5344 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3768666]