Calafant+ nieuw in de Benelux

Calafant+ nieuw in de Benelux van Kakels - Originele Kinderproducten

Door: Kakels - Originele Kinderproducten  26-03-2012
Trefwoorden: Groothandel, Creatief, Karton

Calafant+ is een nieuwe lijn speelwerelden van karton van het Duitse creatieve merk Calafant.

De nieuwe modellen "parkeergarage" en "brandweerkazerne" bieden kinderen naast het bekende creatieve speelplezier nog meer ruimte voor eigen fantasie en initatief.De Calafant+ lijn kenmerkt zich door het feit dat de modellen te bouwen zijn, zoals het voorbeeld op de verpakking, maar door de slimme constructie kunnen ze ook op een andere manier in elkaar gezet worden. Ook is het mogelijk meerdere modellen te combineren. Daarbij worden er nu voor het eerst inkleurbare stickers bijgeleverd die de kinderen naar eigen smaak kunnen plakken in inkleuren op hun bouwwerk. Bij het bouwen met Calafant komt er geen lijm of schaar aan te pas. Het volstaat de foto-handleiding stap voor stap te volgen, de onderdelen op de juiste manier te vouwen en in elkaar te schuiven.

Vervolgens kunnen de kinderen het model naar eigen smaak decoreren met verf, stiften en andere materialen. Calafant biedt niet alleen vermaak aan kinderen die graag knutselen, want ook als het bouwwerk af is dient het niet alleen ter decoratie. Het karton is zeer sterk en biedt de basis voor veel speelplezier met poppetjes, paarden en auto's die al in het gezin aanwezig zijn.

De Calafant+ lijn bestaat nu uit de modellen "parkeergarage" en "brandweerkazerne/ pollitiestation" maar zal in de toekomst verder worden uitgebreid met andere modellen. Deze modellen zijn verkrijgbaar bij de goede, gespecialiseerde speelgoed en hobby zaken in Nederland en Belgie.

Advies verkoopprijs: € 26,95

Het Duitse Calafant timmert al jaren aan de weg door steeds nieuwe en innovatieve producten van karton op de markt te brengen. De modellen variëren van zeer klein tot zo groot dat kinderen er zelfs in kunnen spelen.

Trefwoorden: Binnenspeelgoed, Calafant, Creatief, Distributeur, Ecologisch, Educatief Speelgoed, Groothandel, Kalafant, Karton, Kinderproducten, Kinderspeelgoed, Knutselen, Knutselpakketten, Retailers, Speelgoed Winkels,

Contact Kakels - Originele Kinderproducten

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Kakels - Originele Kinderproducten

Wall Coaster van Kakels - Originele Kinderproducten thumbnail
13-02-2013

Wall Coaster

Wallcoaster, unieke knikkerbaan die je bouwt op de muur, raam of deur


Calafant+ nieuw in de benelux van Kakels - Originele Kinderproducten thumbnail
04-04-2012

Calafant+ nieuw in de benelux

Calafant: speelwerelden van karton: vouwen, bouwen, decoreren en spelen maar


31-07-2009

Calafant knutselpakket van karton

Het nieuwste model van Calafant is met oog voor detail ontworpen! Calafant blijft innoveren. Met het allernieuwste model, de boerderij is een waardige opvolger gevonden voor het piratenslot dat in april van dit jaar werd geïntroduceerd. Nu alle verpakkingen van de Calafant Large serie ook nog compleet zijn vernieuwd is het merk klaar om de creatieve markt in Nederland dit najaar te veroveren.