LLG Juristen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Adelaar 81 , 5348 EH Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over LLG Juristen

LLG Juristen is een allround rechtspraktijk en full service incassobureau.

Wij vinden het belangrijk om voor onze relaties een partner en kennisbron te zijn waarop zij kunnen bouwen en terugvallen. Betrokkenheid bij onze relaties en proactief handelen zijn daarom zaken waar wij groot belang aan hechten. Door deze betrokkenheid kunnen juridische moeilijkheden en procedures veelal worden voorkomen. Indien desondanks een procedure noodzakelijk is, springen wij voor u vol in de bres.

Onze juristen zijn gericht op snelle en doeltreffende oplossingen. Wij denken niet in termen van problemen en risico’s maar in termen van commerciële en juridische mogelijkheden.

Wij zijn vakmensen en geven onze relaties kwaliteit en snelheid. Onze tarieven zijn fair en wij geven value for money. Wij zoeken een oplossing of procederen en dat doen wij goed.

Als basis voor onze dienstverlening hanteren wij de volgende kernwaarden die centraal staan bij het behartigen van uw belangen:
- betrokkenheid
- deskundigheid
- doelgerichtheid
- gedrevenheid

Dit alles maakt ons een kwalitatief, breed georiënteerd, modern en toegankelijk kantoor, waar u als ondernemer en als particulier terecht kunt voor al uw juridische kwesties, zelfs als deze grensoverschrijdend zijn. Wij kunnen u daarom een gedegen alternatief bieden voor de veelal duurdere advocatenkantoren.

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Debt Collector

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oss Noord-Brabant

Is LLG Juristen in Adelaar 81, Oss Noord-Brabant 5348 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5348 EH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824436]