Maria van Lith Mens en Werk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Staringstraat 280 , 5343 GM Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Maria van Lith Mens en Werk

Maria van Lith is een deskundige en zeer ervaren loopbaanprofessional met als uitgangspunt maatwerk. Maatwerk in het ontdekken en ontwikkelen van talenten, verhogen van inzetbaarheid en het leren van vaardigheden om beter te kunnen functioneren en het plezier in werk en leven te vergroten. Maatwerk voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers. Uw vraag staat centraal.
Haar bureau Mens en Werk heeft de voordelen van kleinschaligheid: slagvaardig, flexibel, betrokken, informeel en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Tegelijkertijd biedt het bureau de kracht van samenwerking.
Maria is partner van PAC-T, Personeels Advies Collectief Totaal, netwerkpartner van het landelijke idPlein en loopbaancoach voor VWSC. Dus drie groepen professionals met diverse specialismen en de mogelijkheid om ook grote projecten aan te kunnen pakken
Maria van Lith Mens & Werk kan u ondersteunen met::
- outplacement
- verhogen inzetbaar van individuele en groepen werknemers en werkzoekenden
- talentontwikkeling en employability
- sollicitatietraining inclusief gebruik van social media
- beroepskeuze
- beter leren omgaan met stress
- verbeteren communicatie en presentatie
Een scala van vragen waar ik op een praktische, heldere en creatieve manier een oplossing voor kan vinden. Voor u of uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met mij op als u vragen heeft, dit is vrijblijvend en ik doe mijn best om u verder te helpen, zelf, in samenwerkingsverband of met een deskundige doorverwijzing.
Maria van Lith Mens & Werk richt zich voornamelijk op de regio Noordoost Brabant. Een regio die ik door en door ken, waar mijn wortels liggen en waarvan ik de taal spreek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Maria van Lith Mens en Werk in Staringstraat 280, Oss Noord-Brabant 5343 GM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5343 GM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826722]