Medifit

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Opaalweg 168 A , 5345 SC Oss, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Medifit

Belemmeren lichamelijke klachten uw dagelijkse leven? Heeft u structureel last van dat ene spiertje bij die ene specifieke beweging? Of wilt u advies over uw houding? Voor alle bewegingsvragen van algemene aard is algemene fysiotherapie het juiste startpunt.

Een algemeen fysiotherapeut behandelt individuele patiënten en groepen van mensen met klachten die 'algemeen' zijn. Daarmee bedoelen we dat deze klachten niet horen bij een specifiek ziektebeeld of klachtenpatroon. Het doel van de behandeling is om u meer bewegingsvrijheid te geven en daarmee een betere kwaliteit van leven.

Behandelplan.
De fysiotherapeut stelt hiervoor samen met u een behandelplan op. Uitgangspunt hierbij zijn uw wensen, uw lichamelijke situatie en eventuele andere (gezondheids)factoren. Vervolgens helpt de fysiotherapeut u met adviezen en oefeningen op weg naar een leven met meer bewegingsvrijheid.

Preventief.
Daarnaast werkt de algemeen fysiotherapeut preventief: hij helpt u bij het voorkomen van blessures of het verergeren van chronische klachten.

Specialisaties.
Voor bepaalde ziektebeelden en klachten is het noodzakelijk dat u wordt behandeld door een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft. Bij Medifit besteden we hier veel aandacht aan. We willen u immers de best mogelijke zorg bieden. Daarom hebben wij fysiotherapeuten met de volgende specialisaties:

Algemene fysiotherapie.
Acupunctuur.
Bedrijfsfysiotherapie.
Bekkenfysiotherapie.
Kaakfysiotherapie.
Manuele therapie.
Psychosomatische fysiotherapie.
Sportfysiotherapie.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MedifitOss/

Categorieën: Fitness

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oss Noord-Brabant

Is Medifit in Opaalweg 168 A, Oss Noord-Brabant 5345 SC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5345 SC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226255]