Styling Advies Nextdoor - Ontwerp en Adviesbureau voor bedrijf en particulier.

Door: Styling Advies Nextdoor  28-12-2007
Trefwoorden: Verkoop, Ontwerp, Verlichting

Stylingadvies bij verkoopklaarmaken van uw woning
U hebt uw woning te koop staan of bent van plan deze binnenkort in de verkoop te zetten.
Het is dan belangrijk dat uw woning een goede indruk maakt vanaf de eerste bezichtiging. Wij komen kijken in de woning en maken een inventarisatie van de verbeterpunten en geven advies hoe u uw woning aantrekkelijk kunt maken voor een zo breed mogelijk publiek.
Wij bieden u een opruimadvies,accessoire- en kleuradvies, dit neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Interieuradvies/metamorfose voor een bestaande woning
U bent in uw bestaande woning uitgekeken op meubels, kleuren en indeling. U wilt er een andere sfeer inbrengen, maar u weet niet goed hoe u dit moet aanpakken. Wij bekijken bij u thuis uw woonsituatie, maken foto’s voor en na en bespreken samen uw woonwensen. Aan de hand van deze gegevens maken we een adviesplan. Wij geven met een 2D tekening aan hoe u het beste de ruimte kunt indelen met uw eigen meubels. Ook geven we (kleur)advies voor de afwerking van wanden, vloeren, stoffering en accessoires. Zo creëren we een compleet andere sfeer in uw woning.

Interieurontwerp en advies voor een nieuwe of nieuw te bouwen woning
U koopt een andere (nieuwbouw) woning en u vindt het moeilijk de juiste keuzes te maken voor de inrichting of ontwerp van uw badkamer- of keuken.
Styling Advies Nextdoor wil u hier graag bij adviseren. Samen met u maken we een adviesplan voor de meubelopstelling, wandafwerking, kleurgebruik, stoffering, raamdecoratie en vloerbekleding of wellicht een nieuw te ontwerpen badkamer of keuken. Misschien wilt u wel een oplossing voor een trap of een uitbreiding van de woning of een bepaalde ruimte.

We geven ook advies voor eventueel nieuw aan te schaffen meubels, verlichting en/of accessoires wij leveren zelf verlichting, accesoires, Shutters, meubelen, glazen deuren of wanden enz. of bemiddelen hier bij als u dat wenst.
U krijgt hierbij een 2D tekening met moodboard van de ruimte van uw wens. 

Wilt u ook iemand een origineel cadeau geven??

Geef dan een stylistecadeaubon!

Hiermee kunt u iemand een leuk en origineel cadeau geven voor bijvoorbeeld de aankoop van een nieuw huis of een verbouwing. Maar bij trouwen of samenwonen is het natuurlijk ook een leuk idee. De bon is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.
Vraag naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze
Wij maken met u een afspraak en komen bij u thuis om kennis te maken. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
We bekijken ter plekke de situatie zodat we een beeld krijgen van de ruimte en indien nodig meten we alvast de ruimte en eventueel de meubels op.
Betreft het een nieuw te bouwen woning dan nemen we graag een kopie van de tekening mee.

U kunt ook altijd gebruik maken van onze advieskeuze lijst. Zoals u hierin ook kunt zien werken wij met een standaard pakket dat u naar keuze kunt uitbreiden.U kunt dit formulier uitprinten en opsturen. U kunt natuurlijk ook een vraag stellen via het contactformulier.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.
Styling Advies Nextdoor
Petra Willems
POSTADRES:
Schildwacht 32
5346 WC Oss
T 06 - 38894042
www.stylingadviesnextdoor.nl 

 info@stylingadviesnextdoor.nl

 

 

Trefwoorden: Accessoires, Adviesbureau, Architect, Icone, Inrichting, Interieur, Interieuradvies, Kleuradvies, Makelaar, Metamorfose, Meubeladvies, Noord-brabant, Ontwerp, Open Dag, Opruimcoach, Styling, Verkoop, Verkoop Huis, Verkoopstyling, Verlichting, Woninginrichting