Toffe Maatjes kinderkleding start met kinderkleding voor maatje meer en maatje minder

Toffe Maatjes kinderkleding start met kinderkleding voor maatje meer en maatje minder van Toffe Maatjes Kinderkleding Online

Door: Toffe Maatjes Kinderkleding Online  01-06-2008
Trefwoorden: Kinderkleding, Maatkleding, Dikke Kinderen

Nieuw bij Toffe Maatjes: kinderkleding voor kinderen in elk postuur

Een peuter met ronde appelwangen, mollige armpjes en zo'n koddig lijfje roept veelal vertederde reacties op. Met de eerste groeispurt verdwijnt het schattige puppyvet al gauw en wordt het kind snel genoeg een slanke tiener. Of toch niet? Niemand kan ontkennen dat kinderen en volwassenen steeds dikker worden. In Nederland is 49% van de mannen en 39% van de vrouwen tussen 20 en 60 jaar veel te zwaar. Bij kinderen geldt dat inmiddels voor één op de acht. Het overgewicht valt extra op dankzij de populariteit van naveltrui en heupbroek. Maar ook als de zomermode minder bloot was zou dat het groeiend aantal dikke kinderen niet lang kunnen camoufleren, omdat de meeste kinderkleding er niet op berekend is. Leuke mode voor dikke kinderen blijkt een schaars goed.
Maar ook juist smalle kinderen hebben problemen de juiste kleding te vinden. Niemand houdt van een te losse broek. Kinderen die wat dunner zijn hebben vaak ook moeite met goed passende kleding.

Toffe Maatjes biedt een oplossing voor deze kleding problemen. Wij hebben diverse broeken en jeans in ons assortiment voor een maatje meer en smalle maten van het merk Lemmi Fashion. Bij elke lengtemaat bieden wij tot 6 verschillende heupmaten / breedte maten van -7 cm omvang tot +21 cm omvang. Via de unieke maatzoeker op de website krijgt u direct een passend advies voor de juiste kledingmaat. U kunt de kleding direct online bestelling in onze webwinkel.

Bekijk ons assortiment Lemmi jeans op www.toffemaatjes.nl...

 

 

 

Trefwoorden: Dikke Kinderen, Dunne Kinderen, Kinderkleding, Maatkleding,

Contact Toffe Maatjes Kinderkleding Online

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share