CalaCastle: multifunctioneel speel, knutsel en opberg kasteel van karton

CalaCastle: multifunctioneel speel, knutsel en opberg kasteel van karton van Trendy Speelgoed

Door: Trendy Speelgoed  22-09-2008
Trefwoorden: Kinderen, Cadeau, Creatief

Het speelkasteel van karton onderscheidt zich van andere speelhuizen van karton door de diverse opbouwmogelijkheden: Vierkant, in één rechte lijn als vestingmuur, L-vorm of Z-vorm. Ook is het mogelijk meerdere kastelen aan elkaar te koppelen zodat er één grote burgt met binnenplaats ontstaat.

Vervaardigd van gerecycled, dubbel, wit karton bieden de kasteelmuren een creatieve uitdaging voor knutselliefhebbers. Knutselmaterialen zoals kleurstiften, verf, stof, papier kunnen als decoratie op het kasteel gebruikt worden zodat de kinderen dit speelkasteel volledig naar eigen wens kunnen personaliseren.

Het CalaCastle speelkasteel is ontworpen door het ontwerpteam van Calafant dat met een aantal andere modellen onlangs in Duitsland de "Spiel Gut" award heeft gewonnen. Deze award toont aan dat het betreffende artikel is getest door kinderen en experts met positief resultaat op diverse onderdelen als kwaliteit, speelwaarde, constructie, veiligheid en meer!

Wilt u meer informatie, HR beeldmateriaal of een product voor fotografie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0412-647555 of stuur een e-mail naar debbie@trendyspeelgoed.nl

Voor aanvullende informatie over de "Spiel Gut" Award verwijzen wij u naar www.spielgut.org

Verkoopprijs: € 59,95


Trefwoorden: Cadeau, Creatief, Eco, Kasteel, Kinderen, Kinderspeelgoed