Kubb, het zweedse, trendy, outdoorspel

Kubb, het zweedse, trendy, outdoorspel van Trendy Speelgoed

Door: Trendy Speelgoed  25-02-2008
Trefwoorden: Buitenspel, Gezelschapspel

Kubb is een gezelschapspel dat buiten wordt gespeeld met 2 tot 12 deelnemers. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Het spel wordt gespeeld op een speelveld van minimaal 4 bij 6, maximaal 5 bij 10 meter. De grootte van het veld kan variëren afhankelijk van het aantal deelnemers en niveau van de spelers. Het speelveld moet redelijk vlak en egaal zijn. Normaal wordt er gespeeld op een gras of gravel veld, maar op het strand kan het ook. Een perfect spel dus om mee te nemen op vakantie!

Doel van het spel is om te winnen door de koning om te gooien. Maar eerst moeten alle kubb's van de tegenstander veroverd worden. Het team dat als eerste alle kubb's van de tegenstander heeft omgegooid en daarna de koning omver werpt heeft het spel gewonnen.

Het KUBB spel dat via www.trendyspeelgoed.nl wordt verkocht draagt het CE keurmerk en is goedgekeurd door de Zweedse kubb federatie. De onderdelen zijn van rubberhout en dus van zeer goede kwaliteit. De set wordt geleverd inclusief Nederlandstalig speluitleg/ gebruiksaanwijzing en linnen draagzak.

Verkoopprijs: € 39,95

Trefwoorden: Buitenspel, Gezelschapspel