Let's Play: Gratis evenement voor Jong & oud op 2 juni a.s.

Let's Play: Gratis evenement voor Jong & oud op 2 juni a.s. van Trendy Speelgoed

Door: Trendy Speelgoed  13-05-2013
Trefwoorden: Kinderen, Speelgoed, Buiten

Let’s Play: Doe & Demo buitenspeeldag voor jong en oud!

Op zondag 2 juni aanstaande organiseren www.TrendySpeelgoed.nl en www.gEENGOEDIDEE.NL de allereerste editie van Let’s Play. Tijdens deze dag kunnen jong en oud gratis kennismaken met het allernieuwste buitenspeelgoed en de outdoor spellen van 2013.

Buitenspelen is gezond, een potje voetbal is erg leuk maar er zijn nog veel meer actieve buitensporten en spellen die mensen kunnen motiveren actief in de buitenlucht bezig te zijn. TrendySpeelgoed.nl en gEENIDEE.nl slaan de handen ineen.

Let’s Play: Kubb, speedminton, outdoorgolf, Ringstix, CrazyCatch, Slacklinen, Ogosport, Speltrabant, Crossboccia, Handtrux en nog veel meer.

Dit evenement vindt plaats op de grasvelden bij de Speciaalbierbrouwerij in Oijen (Noord-Brabant) die deze velden kosteloos aan ons ter beschikking stelt. Ook mede door sponsoring van diverse leveranciers maken we het mogelijk dat iedereen dit evenement gratis kan bezoeken. De activiteiten zijn geschikt voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Van 13.00 - 18.00 uur staat een team medewerkers van TrendySpeelgoed.nl en gEENGOEDIDEE.nl klaar om alles uit te leggen en te begeleiden. Het allerleukste is natuurlijk om alle spellen en speelgoed zelf uit te proberen.

Dus nog even samengevat:
Waar: Speciaalbierbrouwerij Oijen
Wanneer: Zondag 2 juni 2013, 13:00 - 18:00 uur
Wat: Leuk actief uitje voor jong & oud!
Wie: Iedereen van 0 tot 100 jaar is van harte welkom, gratis entree
Waarom: Actief in de buitenlucht bezig zijn is gezond en mogelijk voor alle leeftijden. Geen excuus meer om op die luie stoel te blijven zitten, maar doe mee want dat is veel leuker!

Trefwoorden: Actief Speelgoed, Beweging, Buiten, Buitenspeelgoed, Buitenspel, Buitenspelen, Gezelschapspel, Kinderen, Speelgoed, Speelgoed En Spelletjes, trendy speelgoed,

Ander nieuws en updates van Trendy Speelgoed

Uglydolls nu met 20% korting profiteer snel van Trendy Speelgoed thumbnail
04-01-2012

Uglydolls nu met 20% korting profiteer snel

Originele knuffel als (kraamkado), in hippe kleuren en trendy designs


(boog)schiet speelgoed voor kinderen, uniek in Nederland van Trendy Speelgoed thumbnail
02-06-2011

(boog)schiet speelgoed voor kinderen, uniek in Nederland

Alle kinderen vinden schieten leuk! Maar dat kan gevaarlijk zijn. Met de Funline van Petron niet. Deze handkruisboog, pijl en