Lolobal weer terug van weggeweest, retro speelgoed uit de jaren 80!

Lolobal weer terug van weggeweest, retro speelgoed uit de jaren 80! van Trendy Speelgoed

Door: Trendy Speelgoed  19-04-2008
Trefwoorden: Kinderen, Buiten, Beweging

Retro is hot!  Als een artikel al eens "in" en destijds een grote hit was, dan kunnen we zeker een dergelijk product terug verwachten! Ook in speelgoedland zien we anno 2008 een bekend artikel terug in het straatbeeld! De lolobal wordt de zomerhit van dit jaar en waarom ook niet? Dit eenvoudige maar slimme speelgoed artikel heeft nog niets van zijn kracht verloren! Kinderen op een leuke en speelse manier aan het bewegen brengen is juist op dit moment een veelbesproken onderwerp. De lolobal werkt hier perfect aan mee.

Kinderen kunnen zowel alleen als met vrienden spelen. Wedstrijdjes zijn gemakkelijk te verzinnen! Hoever kun je zonder af te stappen met de lolobal hoppen? Wie legt het snelst een bepaalde afstand af of...hoeveel keren kun je met de lolobal hoppen voordat je je evenwicht verliest?

Lolobal is de naam waaronder wij dit speelgoed (bijna) allemaal wel kennen uit de jaren tachtig. Nu noemen we hem "The Rock 'n Hopper". Handzaam geleverd in een retro design verpakking en gemakkelijk op te blazen met een (voet)balpomp.

Geschikt voor kinderen vanaf circa 8 jaar. Dit is een advies leeftijd aangezien geschiktheid ook erg afhangt van het karakter en ontwikkelingsfase motoriek. Ook volwassenen kunnen eventueel gaan hoppen want de bal is geschikt voor mensen tot maximaal 100 kilo.

Verkrijgbaar bij www.trendyspeelgoed.nl voor € 15,95

Trefwoorden: Beweging, Buiten, Conditie, Kinderen