Swingball is het leukste zomer buitenspeelgoed van 2009

Swingball is het leukste zomer buitenspeelgoed van 2009 van Trendy Speelgoed

Door: Trendy Speelgoed  10-06-2009
Trefwoorden: Buitenspelen, Buitenspel

De berichten zijn en blijven alarmerend, de Nederlandse bevolking wordt steeds dikker en dit brengt ernstige gezondheidsrisico's met zich mee. Voornamelijk om de jeugd maken wij ons zorgen, die zitten liever achter de computer of Nintendo DS. Hoe krijgen wij deze kinderen weer in beweging? En natuurlijk, hoe pikken de volwassenen hier een graantje van mee?

Tennissen, alleen of met twee personen op een beperkte oppervlakte is goed mogelijk. Het is de bedoeling dat de tennisbal rond de paal geslagen wordt. Iedere speler slaat één kant uit. Wie het eerste onderaan of bovenaan de swirl zit met het touwtje heeft gewonnen.

De swingball is er in diverse varianten, afgestemd op de leeftijdscategorie en beschikbare ondergrond.

De Swingball All Surfaces doet zijn naam eer aan. De opbergbox is tevens de voet. Onderdelen eruit halen, vullen met zand of water en er kan direct gespeeld worden. Ook een superproduct voor op de camping of tijdens de vakantie!

De Swingball Pro is de nieuwste toevoeging aan het assortiment. Deze is specifiek bestemd voor (jong) volwassenen die met veel kracht de bal rondslaan. Extra dikke en stevige tennisrackets, een scorebord en winnaarverklikker zijn inbegrepen.

Swingball producten zijn verkrijgbaar vanaf € 27,50 en ook benodigde onderdelen zoals een reserve bal zijn los verkrijgbaar via www.trendyspeelgoed.nl

Naast de tennisspelen heeft Mookie Toys onder andere ook een staartbalspel en een voetbal reflex trainer in het assortiment.

Trefwoorden: Buitenspel, Buitenspelen