Grenshotel- Restaurant de Jonckheer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aanwas 17 , 4641 JE Ossendrecht, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Woensdrecht

E-mail

Over Grenshotel- Restaurant de Jonckheer

Gelegen op 15 minuten afstand van Antwerpen en Bergen op Zoom is Grenshotel - Restaurant de Jonckheer de ideale uitvalsbasis. Grenshotel de Jonckheer biedt 61 ruime en modern ingerichte hotelkamers, verschillende vergaderaccommodaties en een uiterst sfeervol restaurant.

Voor een uitgebreide lunch of diner bent u bij Grenshotel-Restaurant de Jonckheer op de juiste plaats. Ons restaurant heeft een regionale aantrekkingskracht, maar biedt ook de rust en het comfort voor zakelijke gasten. U geniet hier van specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en diverse streekgerechten, altijd bereid met de beste versproducten. Voor zowel ontbijt, lunch als diner kunt u bij ons terecht. Ons restaurant is elke dag geopend en biedt plaats aan 96 personen. Bij lekker weer is ook ons terras geopend.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels, Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ossendrecht Noord-Brabant

Is Grenshotel- Restaurant de Jonckheer in Aanwas 17, Ossendrecht Noord-Brabant 4641 JE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Ossendrecht Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ossendrecht Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ossendrecht Noord-Brabant, 4641 JE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820701]