Kluswijs Oudenbosch

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandeweg 29 , 4731 NA Oudenbosch, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Halderberge

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kluswijs Oudenbosch

Kluswijs Oudenbosch bied U o.a. onderstaande assortimenten:

* Hout en plaatmateriaal, ook voor maatwerk: op maat gezaagd, maar ook complexere profielen / vormen voor bv.
renovatie, alles gemaakt in eigen machinale werkplaats.

* verf, ons eigen Kluswijs huismerk tot professionele Wyzonol buitenverven

* Schuifkasten met interieurs, maatwerk of zelfbouw

* Tuinhout met tuinschermen uit eigen productie

* elektra en loodgieters materialen

* Gereedschap

KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Onze ondernemers hebben echter een zeer lange historie met hun vestiging en een lange trouwe band met u als consument. De kracht van de lokale KlusWijs-ondernemers in combinatie met de samenbundeling van activiteiten binnen KlusWijs, zorgt ervoor dat wij u de volgende beloftes kunnen doen.

Vakkundig.
De KlusWijs-ondernemers en medewerkers beschikken over daadwerkelijke vakkennis. Wij vinden dat erg belangrijk. U kunt als ervaren of onervaren doe-het-zelver of als professional uitstekend bij KlusWijs terecht, en geheel zelfstandig aan de slag. Mocht u echter toch behoefte hebben aan advies, dan is bij KlusWijs alle kennis in huis om u goed te helpen.

Alle KlusWijs-teams worden zeer frequent getraind en zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op productniveau. Bovendien beschikt ieder over een enorme ervaring, die wij graag met u willen delen.

Ons assortiment is voor iedere klusser toegankelijk. U vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorieën; van instapniveau tot professioneel. Wij adviseren u graag welk product het beste bij u en bij de klus past. Zo weet u zeker dat u met de juiste producten aan de klus begint, en hoeft u niet terug naar de bouwmarkt omdat u iets vergeten bent.

Vertrouwd.
Alle KlusWijs-ondernemingen hebben een lange historie van veelal tientallen jaren. U koopt daarom bij KlusWijs op een zeer vertrouwd adres.

U kunt rekenen op een eerlijk advies in combinatie met de nodige service.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kluswijs Oudenbosch in Zandeweg 29, Oudenbosch Noord-Brabant 4731 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oudenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oudenbosch Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oudenbosch Noord-Brabant, 4731 NA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817858]