Webdesign

Webdesign van Marjado Webdesign

Door: Marjado Webdesign  06-03-2013
Trefwoorden: Website, Webdesign, Zoekmachine Optimalisatie

Wij ontwikkelen dynamische, kosteneffectieve en eenvoudig te gebruiken websites. Wat u kunt verwachten bij elke webdesign project: - Modern design, snel laden van de website, - De website is door u tijdens de ontwikkeling van het ontwerp steeds te bezichtigen, - Basis zoekmachine optimalisatie om een betere rangschikking te krijgen, - Indien nodig, professionele fotografie om een thema te ontwikkelen, - Uploaden van uw website wanneer u live gaat, - Gratis kleine wijzigingen gedurende twee weken na de lancering van de nieuwe website, - Voortdurende ondersteuning voor vragen en problemen. Als klein bedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk tijdlijnen en budgetten zijn. We vinden niet het wiel uit voor elke website en benutten indien mogelijk open source technologie en oplossingen om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Trefwoorden: Internet Design, Webdesign, Website, Website Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie

Andere producten en diensten van Marjado Webdesign

Consultancy IT van Marjado Webdesign thumbnail
06-03-2013

Consultancy IT

Marjado webdesign: Wanneer uw strategische IT op het spel staat, vertrouw dan op een partner die het al eerder heeft gedaan.


Trainingen IT van Marjado Webdesign thumbnail
06-03-2013

Trainingen IT

Marjado Webdesign verzorgt IT Trainingen zodat u het maximale uit uw personeel kunt halen.


Graphic Design van Marjado Webdesign thumbnail
06-03-2013

Graphic Design

Marjado ontwerpt samen met u een logo, drukwerk, brochures, visitekaartjes. Een complete bedrijfsidentiteit waarmee u opvalt in uw markt.