Rooy Kunststoffen BV De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 22 , 4731 CZ Oudenbosch, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Halderberge

E-mail

Over Rooy Kunststoffen BV De

De Rooy Kunststoffen BV is gespecialiseerd in het leveren en monteren van Formaatdelen zoals wormen, sterren en geleidingen voor alle merken Vul-Sluit- en Etiketteermachines voor in de Bottel- en Verpakkingsindustrie. Maar ook de Bierbrouwerijen, Frisdrank-, Cosmetische-,Conserven- en Food industrie mogen we tot onze klantenkring rekenen.

Wij beschikken over een eigen Engineeringsafdeling, waar met behulp van een 3D tekenpakket elk onderdeel snel en vakkundig wordt ontworpen.

Elk onderdeel wordt vervaardigd met de modernste CNC machines zodat precieze maatvoering en topkwaliteit is gegarandeerd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plastic Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oudenbosch Noord-Brabant

Is Rooy Kunststoffen BV De in Nijverheidsweg 22, Oudenbosch Noord-Brabant 4731 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Profielen diensten in Oudenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oudenbosch Profielen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oudenbosch Noord-Brabant, 4731 CZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826761]