Strootman Group B.V. genomineerd voor 50 Best Managed Companies

Strootman Group B.V. genomineerd voor 50 Best Managed Companies van Strootman Group BV

Door: Strootman Group BV  06-03-2009
Trefwoorden: Chocolade

Oudenbosch , 6 maart 2009 – Strootman Group B.V. uit Oudenbosch dringt door tot de groep 75 best geleide bedrijven van Nederland in het Best Managed Companies programma. In deze competitie zoekt Deloitte samen met haar partners Nyenrode Business Universiteit, de KvK, VNO-NCW en Management Team naar de 50 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

De jaarlijkse competitie bestaat uit een aantal fasen. Na inschrijving heeft Deloitte de bedrijfsvoering uitgebreid doorgelicht. Niet alleen financiële resultaten staan centraal, ook wordt aandachtig bekeken hoe de strategie, HR, risicomanagement, de interne organisatie en marketing & sales van Strootman Group B.V ingericht zijn. In de volgende fase presenteert het management zich aan de onafhankelijke regiojury bestaande uit de KvK, VNO-NCW en Deloitte. Deze kritische test vond voor Strootman Group B.V. op 16 januari jl. plaats. Strootman Group B.V. viel met name op door hun heldere vooruitziende beleid, dienend leiderschap en koestering en investering in medewerkers.

Titel binnen handbereik
De titel Best Managed Companies 2009 ligt nu binnen handbereik. De ontknoping van de competitie volgt in april; dan maakt Deloitte bekend of Strootman Group B.V. tot de 50 uitblinkers hoort en de titel ‘Best Managed Company 2009’ een jaar mag dragen. De jury staat voor de uitdaging om tot de uiteindelijke selectie te komen.

Strootman Group B.V. vindt de juiste kanalen voor A-merk surplus goederen zonder reguliere markten te verstoren. De missie van de organisatie is enerzijds het versterken van de concurrentiepositie van alternatieve retailkanalen door verrijking van het assortiment met A-merken en anderzijds het bereiken van omzetverhoging van (grote) fabrikanten wereldwijd. Strootman Group B.V. beschikt hierdoor over een uitgebreid assortiment van topmerken chocolade, zoetwaren, toiletartikelen, wasmiddelen, huishoudgoederen, dierenvoeding en non-food producten.

Trefwoorden: Chocolade