Strootman Group voor derde maal bekroond met Best Managed Companies Awards!

Strootman Group voor derde maal bekroond met Best Managed Companies Awards! van Strootman Group BV

Door: Strootman Group BV  22-06-2011
Trefwoorden: Chocolade

 

Strootman Group voor derde maal bekroond met Best Managed Companies Awards!

 

Oudenbosch 6 mei 2011 – Strootman Group uit Oudenbosch mag zich wederom tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. Nadat Strootman Group eerder al toetrad tot de prestigieuze groep van best geleide bedrijven, is het dit jaar benoemd tot Requalified Winnaar.


De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Strootman Group behoort opnieuw tot de groep uitblinkers en toonde aan dat het naast een gedegen management ook over een doordachte en duurzame strategie beschikt.

“Dankzij voortdurende ontwikkeling, volledige support van betrokken medewerkers en stabiliteit in de marktpositie hebben we groei van de organisatie bereikt. Het driemaal achtereen winnen van de Best Managed Companies Awards is daarom een kroon op het werk! Naast de eer en aandacht, krijg je ook meer inzicht in de eigen organisatie door deelname aan het Best Managed Companies programma. Dit zal bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van Strootman Group”, aldus Henk Strootman, Managing Director Strootman Group.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer.
Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Trefwoorden: Chocolade

Andere producten en diensten van Strootman Group BV

01-11-2010

Strootman Group kanshebber Award snelst groeiend bedrijf!

Oudenbosch november 2010 - Strootman Group is één van de 35 genomineerden voor de High Growth Awards 2010, waarbij ondernemingen


04-06-2010

Strootman Group wint titel Best Managed Companies 2010

   Oudenbosch, 4 juni 2010 – Strootman Group uit Oudenbosch is wederom uitgeroepen tot een van de 45 best geleide


28-05-2010

Strootman Group in de race voor Best Managed Companies 2010

Oudenbosch, 28 mei 2010 – Strootman Group uit Oudenbosch dringt door tot de groep van 70 best geleide bedrijven van Nederland in het Best Managed Companies programma. Deze competitie, geïnitieerd door Deloitte, zoekt samen met haar partners TiasNimbas Business School, Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team naar de ‘50 Best Managed Companies’ van Nederland in groot- en middenbedrijf.  


17-08-2009

Strootman sleept ISO 22000 certificaat in de wacht

Oudenbosch, 15 augustus 2009 - Strootman Group heeft als eerste distributeur van A-merk producten die levert aan de alternatieve retailkanalen, per half augustus 2009 het getuigschrift van hantering van de NEN-EN-ISO 22000 norm ontvangen. Deze normering vormt een combinatie van voedselveiligheid gebaseerd op de HACCP-standaard en een effectief management van beheersmaatregelen op basis van de kwaliteitsstandaard ISO 9001.


Strootman Group verwent egels met pallet smeuïg kostje van Strootman Group BV thumbnail
11-08-2009

Strootman Group verwent egels met pallet smeuïg kostje

Oudenbosch, augustus 2009 – Strootman Group, groothandelaar in verbruiksgoederen in A-merk artikelen, doneert een pallet met diervoeding aan de egelbescherming in Naarden. Strootman ziet het als een donatie die verder reikt dan enkel een gift, “ik zie overeenkomsten tussen de egel en Strootman”, aldus Marc-Jan Uithol, Commercieel Directeur van de organisatie.


Strootman Group wint Best Managed Companies titel van Strootman Group BV thumbnail
24-04-2009

Strootman Group wint Best Managed Companies titel

Oudenbosch, 22 april 2009 – Strootman Group B.V. uit Oudenbosch is één van de 50 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De competitie maakt jacht op de 50 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.


Strootman Group B.V. genomineerd voor 50 Best Managed Companies van Strootman Group BV thumbnail
06-03-2009

Strootman Group B.V. genomineerd voor 50 Best Managed Companies

Oudenbosch , 6 maart 2009 – Strootman Group B.V. uit Oudenbosch dringt door tot de groep 75 best geleide bedrijven van Nederland in het Best Managed Companies programma. In deze competitie zoekt Deloitte samen met haar partners Nyenrode Business Universiteit, de KvK, VNO-NCW en Management Team naar de 50 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.