Aqua Principio ll

Aqua Principio ll van Ultraspring waterontharders

Door: Ultraspring waterontharders  24-01-2013
Trefwoorden: Osmose water, Aqua Principio ll, RO Systeem,

Dit inbouwmodel is zeer geschikt voor kleine ruimtes dankzij de minimale afmetingen. De Aqua Principio ll is comfortabel in gebruik door het tapkraantje en het waterreservoir van 4 liter. Met de juiste druk kan de Aqua Principio ll per dag 60 liter zuiver water produceren.  

Trefwoorden: Aqua Principio ll, Osmose water, RO Systeem,

Contact Ultraspring waterontharders

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Ultraspring waterontharders

Grohe Blue van Ultraspring waterontharders thumbnail
13-02-2013

Grohe Blue

Ultraspring levert alleen de beste waterzuiveraars voor de échte smaak. De Grohe Red en Grohe Blue zijn hiervoor de perfecte aanvulling.


Grohe Red van Ultraspring waterontharders thumbnail
13-02-2013

Grohe Red

Ultraspring levert alleen de beste waterzuiveraars voor de échte smaak. De Grohe Red en Grohe Blue zijn hiervoor de perfecte aanvulling.


Drie-wegmengkranen van Ultraspring waterontharders thumbnail
12-02-2013

Drie-wegmengkranen

Met een drie-weg mengkraan van Ultraspring heb je koud, heet en zuiver water in één. Ultraspring levert verschillende drie-weg mengkranen, er is dus altijd wel een kraan die bij u past. De kranen worden gecombineerd met UltraSpring waterfiltersystemen zodat er géén apart aanrechtkraantje meer nodig is.


Ultrasoft waterontharder van Ultraspring waterontharders thumbnail
24-01-2013

Ultrasoft waterontharder

De Ultrasoft waterontharder is een groter model dan de Softflo. Hierdoor is de Ultrasoft van Ecowater in staat meer water te zuiveren per dag. Voor grote huishoudens is dit de ideale oplossing.


Softflo waterontharder van Ultraspring waterontharders thumbnail
24-01-2013

Softflo waterontharder

De Softflo waterontharder van Ecowater is een compact model met het display bovenop de deksel. De Softflo reinigt zichzelf en past zich aan op uw behoeftes.


Aqua Principio lll van Ultraspring waterontharders thumbnail
24-01-2013

Aqua Principio lll

De Aqua Principio lll is de opvolger van de Aqua Principio ll. Een ruimer model dan de voorloper, met de mogelijkheid om grotere hoeveelheden water te zuiveren. Ideaal voor huishoudens van 4 tot 6 personen.