Vintage Brabant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havendijk 10A , 4731 KX Oudenbosch, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Halderberge

E-mail

Over Vintage Brabant

Vintage Brabant is een conceptstore met een collectief van ondernemers die elkaar versterken, allemaal op het gebied van vintage, lifestyle en handgemaakte producten zoals unieke kado's en sieraden. Op 600 m2 is een waanzinnige plek gecreëert waar creativiteit inspireert en waar je je waant in een andere wereld. Een heerlijke plek waar je lekker kunt struinen en altijd nieuwe aanvoer vindt. Een creatieve hotspot die meer laat zien dan alleen een winkel. Voor zowel de consument als de ondernemer the place to be! Je vindt hier veel vintage en handmade treasures.
Donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00. Wij bieden podia voor unieke merken, ontwerpers, kunstenaars en ondernemers met producten op het gebied van vintage en lifestyle. Huren kan al vanaf 1 m2!! De onderneming van de toekomst wordt niet gedreven door een individu, maar door een collectief. Wil jij ook je eigen winkel binnen Vintage Brabant? Je huurt een plekje en wij regelen de rest! Vintage Brabant en haar ondernemers organiseren regelmatig workshops. Wil jij ook een workshop geven? Graag! Neem gerust contact op. Wij geloven in #samensterk. In de wereld anno nu met bankhangshoppers en webshops, is de liefhebber nog steeds op zoek naar de tastbare wereld, maar wil dan wel iets unieks! Onze doelgroep komt gericht naar ons toe. En zij komen niet van ver voor 30 m2, maar wel voor 600 m2! Zij komen niet even, maar maken twee rondjes. Zij komen als zij wel gericht iets zoeken, maar ook als ze niets nodig hebben en toch benieuwd zijn naar een vondst. Door samen diezelfde doelgroep te benaderen, creëren we samen een groter bereik. Samen zijn wij op zoek naar de liefhebbers die zien hoeveel liefde wij in onze producten gestoken hebben. Creatieve ondernemers moet je niet in hokjes duwen. Dus de vormgeving van jouw winkel is aan jou. Dit kan op een kraam, tafel of in een kast, maar denk ook aan een bakfiets, caravan of volkswagenbus.

Openingstijden

Ma - Wo, Zo
Gesloten
Do - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vintagebrabant/
Twitter: https://twitter.com/VintageBrabant

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vintage Brabant in Havendijk 10A, Oudenbosch Noord-Brabant 4731 KX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oudenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oudenbosch Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oudenbosch Noord-Brabant, 4731 KX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5231749]