Hospitality Concept Watercompany

Hospitality Concept Watercompany van Watercompany Waterkoelers

Door: Watercompany Waterkoelers  23-01-2013
Trefwoorden: Water, Kraanwater

Het aanbieden van koffie, thee en water is in onze cultuur een traditie waarmee we onze gastvrijheid en waardering naar onze gasten en personeel tonen. Gelukkig beschikken we in Nederland over een uitstekende kwaliteit drinkwater. Maar waarom komt het water dat we aanbieden nog steeds uit (plastic) flessen, gevuld met geïmporteerd bronwater? Past dat nog wel in een tijd waarin duurzaamheid een steeds prominentere plaats inneemt? Watercompany biedt u dé oplossing: een uniek concept waarmeeu zuiver water tapt uit eigen bron en serveert in uw eigen (herbruikbare) flessen voorzien van uw boodschap. Onze inspiratiebron? Zuiver water, vol met uw gastvrijheid.

Trefwoorden: Kraanwater, Water

Contact Watercompany Waterkoelers

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Watercompany Waterkoelers

Grohe Blue van Watercompany Waterkoelers thumbnail
13-02-2013

Grohe Blue

Ultraspring levert alleen de beste waterzuiveraars voor de échte smaak. De Grohe Red en Grohe Blue zijn hiervoor de perfecte aanvulling.


Koffie automaten van Watercompany Waterkoelers thumbnail
22-01-2013

Koffie automaten

Onder het motto “Horecakwaliteit in uw bedrijf” biedt Watercompany een passende oplossing voor de koffie voorziening. Het unieke aan ons concept is dat u niet hoeft te betalen voor de koffieautomaat. U betaalt alleen voor de ingrediënten. 


Grohe Red van Watercompany Waterkoelers thumbnail
20-12-2012

Grohe Red

Deze praktische kraan kan eenvoudig door ons geinstalleerd worden in zowel nieuwe als bestaande pantry of keuken. De kwaliteit van Grohe, gecombineerd met de service en kennis van Watercompany.


Waterkoelers aangesloten op de waterleiding van Watercompany Waterkoelers thumbnail
15-07-2010

Waterkoelers aangesloten op de waterleiding

Met een waterleidingkoeler heeft u altijd onbeperkt gekoeld water zonder verdere handeling en kosten met een minimale impact op het milieu.