Osteopaat L A van Donselaar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Strijpenseweg 19 , 4841 KZ Prinsenbeek, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Breda

E-mail

Over Osteopaat L A van Donselaar

Osteopathie is een manuele geneeskunde waarmee zeer uiteenlopende klachten en ziektes behandeld kunnen worden. De behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Osteopathie is niet nieuw, maar de behandelwijze is binnen de huidige medische wetenschap tamelijk revolutionair. Dit geldt met name voor het inzicht dat het lichaam zichzelf kan genezen door een ogenschijnlijk eenvoudige en zachtaardige behandeling van buitenaf, die de interne werking beïnvloedt.
De resultaten van de behandelingen door de Osteopaten zijn veelbelovend. Voor mensen die geen baat vonden bij de reguliere medische behandelingen, kan de osteopathie mogelijkheden bieden.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopaat L A van Donselaar in Strijpenseweg 19, Prinsenbeek Noord-Brabant 4841 KZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Prinsenbeek Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Prinsenbeek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Prinsenbeek Noord-Brabant, 4841 KZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229184]