Prinsenhof notariaat estateplanning/mediation

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 9 , 4841 AA Prinsenbeek, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Breda
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Prinsenhof notariaat estateplanning/mediation

Prinsenhof Notariaat is een notariskantoor dat al vele tientallen jaren notariële ervaring herbergt.
Notariaat, Estate Planning & Mediation/

De jarenlange opgebouwde kennis wordt dagelijks verder aangevuld. Alle relevante ontwikkelingen - of het nu gaat om voorgenomen wetgeving, wetswijzigingen, jurisprudentie of literatuur - worden daarbij verwerkt in de kantoorprocessen. Dat resulteert voor u in rechtszekerheid en kwaliteit. Daarbij maken wij graag duidelijke afspraken over de behandeling van uw opdracht en de kosten. Elke werkdag zijn wij u van 8.30 uur tot 17.15 uur graag van dienst.

Prinsenhof Notariaat kent de onderstaande drie secties die opereren in de volgende vakgebieden: personen/familierecht, onroerende zaken en ondernemingsrecht.
Prinsenhof Notariaat kunt u terecht voor alle mogelijke vormen van dienstverlening op het gebied van het personen- en familierecht.
Samenwonen, trouwen, scheiden en ook overlijden hebben naast emotionele- ook tal van juridische en financiële gevolgen. Omwille van de rechtszekerheid stelt de wet voor een aantal overeenkomsten en rechtshandelingen op dit rechtsgebied de notariële akte verplicht. Die verplichting geldt voor:

- Het maken of wijzigen van huwelijkse voorwaarden / partnerschapsvoorwaarden;
- Het maken of wijzigen van een testament;
- Het doen en aannemen van bepaalde schenkingen;
- Boedelscheidingen, waartoe registergoederen en/of aandelen behoren.

Veel werkzaamheden worden vanwege de rechtszekerheid, de fiscale motieven of vanwege zijn specifieke deskundigheid door de notaris verricht. Gedacht kan worden aan het afwikkelen van nalatenschappen, het tot stand brengen van boedelscheidingen, zowel na overlijden als bij echtscheiding, het opstellen van samenlevingscontracten en successieaangiften. Voor de afgifte van een verklaring van erfrecht na overlijden wordt eveneens een notaris ingeschakeld.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Prinsenhof notariaat estateplanning/mediation in Markt 9, Prinsenbeek Noord-Brabant 4841 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Prinsenbeek Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Prinsenbeek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Prinsenbeek Noord-Brabant, 4841 AA, Nederland

 • Easy-c.-s

  Zanddreef 15 Prinsenbeek Noord-Brabant 4841 LC

 • Klussenbedrijf T. Janssen

  Schutsestraat 42 Prinsenbeek Noord-Brabant 4841 EE

 • Malva

  Markt 11 A Prinsenbeek Noord-Brabant 4841 AA

 • Marano

  Brielsedreef 17 Prinsenbeek Noord-Brabant 4841 KR

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818278]