Boekholt Meubelstoffeerderij E

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Snoekweg 2 B , 4941 SC Raamsdonksveer, Noord-Brabant

E-mail

Over Boekholt Meubelstoffeerderij E

Bij Boekholt Meubelstoffeerderij kunnen wij klassiek of modern voor u stofferen.

Wanneer u overweegt uw dierbare stoel of bank te laten herstofferen, verwacht u vakmanschap. Wij weten dat het verantwoord herstofferen van antiek zitmeubilair niet alleen technische vakkennis vereist; het vergt ook kennis van meubelstijlen. Stoffeermethoden zijn onderhevig aan het, in de desbetreffende periode, heersende tijdsbeeld.

In elk tijdperk zien we voorkeur voor materialen, dessins en kleuren wanneer het om de bekleding gaat. Voor welke bekleding u ook kiest, bij ons vindt u een uitgebreide collectie meubelstoffen. Van velen zijn de ontwerpen terug te voeren tot ver in de geschiedenis.

Respect voor ons cultureel erfgoed heeft er toe geleid dat wij kennis van meubelstijlen, stoffeermethoden en stijlstoffen tot specialisme binnen ons bedrijf gemaakt hebben. Wij adviseren u graag.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boekholt Meubelstoffeerderij E in Snoekweg 2 B, Raamsdonksveer Noord-Brabant 4941 SC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Raamsdonksveer Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Raamsdonksveer Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Raamsdonksveer Noord-Brabant, 4941 SC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3719605]