Fysiotherapie Bouwens Harold

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kuiperijstraat 34 , 4942 VM Raamsdonksveer, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapie Bouwens Harold

2001 is fysiotherapie Harold Bouwens te Raamsdonksveer gestart. In de praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen fysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De praktijk staat vermeld in het centraal kwaliteitsregister K.N.G.F. Er bestaat een goed samenwerkingsverband met diverse specialisten, huisartsen, het Amphia Ziekenhuis en collega’s in Raamsdonksveer en omgeving.

Kwaliteit
De beroepsorganisatie van fysiotherapeuten, het K.N.G.F., bewaakt voortdurend de kwaliteit. Onze praktijk investeert al jaren in professionaliteit en scholing. Dit om de beste fysiotherapeutische behandeling aan te kunnen bieden. Fysiotherapie Harold Bouwens biedt u fysiotherapie op Master nivo aan. Een Master fysiotherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met complexe gezondheidsproblemen als gevolg van artrogene, musculaire en neurogene stoornissen van de wervelkolom en extremiteiten. Daarnaast kunt u uiteraard ook terecht voor algemene fysiotherapie.
Alleen fysiotherapeuten die aan de strenge eisen van het kwaliteitsprogramma voldoen, worden opgenomen als register fysiotherapeut in het kwaliteitsregister van het KNGF. Fysiotherapie Harold Bouwens staat ingeschreven als register fysiotherapeut.

Behandeling
Als u belt, doet u dat niet zomaar. U heeft klachten en u wilt daar zo snel mogelijk vanaf! Belangrijk is dat u zo goed en zo snel mogelijk wordt geholpen. Daarom streven we ernaar dat u binnen 3 dagen een afspraak heeft. Tevens is het mogelijk om in de avonduren af te spreken. Ideaal als uw agenda overdag weinig ruimte biedt. Een juiste behandeling valt of staat bij een goed behandelplan. Als u voor het eerst komt, wordt er een uitgebreid intakegesprek afgenomen en onderzoek gedaan. Vervolgens wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld. Uiteraard worden uw vorderingen op de voet gevolgd en wordt indien nodig het behandelplan bijgesteld. Uw huisarts of specialist wordt op de hoogte gehouden.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

shockwave therapie geen extra kosten

13-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Bouwens Harold in Kuiperijstraat 34, Raamsdonksveer Noord-Brabant 4942 VM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Raamsdonksveer Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Raamsdonksveer 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Raamsdonksveer Noord-Brabant, 4942 VM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3743748]