panovi

Afdrukken

Is panovi incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Roef 20 , 4941 RB Raamsdonksveer, Noord-Brabant

E-mail

Over panovi

Panovi en Jacques Yasemin fotografeert en maakt bedrijfsfilms voor bedrijven in Raamsdonksveer en heel Nederland. Mijn vakmanschap is gebaseerd op een behoorlijke werkervaring van jaren. Naast het maken van bedrijfsfilms en fotografie houd Jacques Yasemin en panovi zich ook bezig met 360 graden fotografie voor bedrijven en onder anderen Google Maps. Als Gecertificeerd Google Fotograaf hou ik me bezig met het maken en plaaten van bedrijven in Google Maps. Met mijn fotografie en bedrijfsfilms ondersteun ik bedrijven bij hun marketingactiviteiten. Wilt u een mooie bedrijfsreportage / bedrijfsfilm of sprekende fotografie in uw personeelsblad, website, reclamecampagne of mooie productfoto’s?

daarnaast doen wij ook aan 360 graden fotografie, en zijn wij ook gespecialiseerd in hoogtefotografie, hiervoor maak ik gebruik van een traploos instelbaar statief met een maximale hoogte van 17 meter.

Kaart

Betalingsmogelijkheden

Cash, Factuur, Other

Is panovi in De Roef 20, Raamsdonksveer Noord-Brabant 4941 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nederland diensten in Raamsdonksveer Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Raamsdonksveer Nederland per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Raamsdonksveer Noord-Brabant, 4941 RB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814603]