Bresser Schilderwerken De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Verver 5 , 5371 MZ Ravenstein, Noord-Brabant
Maaskant, Oss

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bresser Schilderwerken De

De Bresser Schilderwerken in Ravenstein is een middelgroot schildersbedrijf met een lange historie. In 2013 hebben we ons 85-jarig jubileum gevierd!

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk en alles wat daarbij komt kijken, zoals de inspectie van de staat van onderhoud van onroerend goed, het opstellen van meerjarenbegrotingen, de organisatie van onderhoudswerkzaamheden en technische - en kleuradvisering. We hebben veel ervaring met onderhoud en renovatie van oude panden.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen, die hun kennis en kunde op peil houden door bijscholing. Sinds 2000 is De Bresser Schilderwerken VCA -gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA certificaat: zij doen hun werk niet alleen goed, maar ook veilig en verantwoord. Daarnaast zijn wij een AF-erkend schilder- en afwerkingsbedrijf. Dat geeft u een extra garantie van vakmanschap.

De Bresser Schilderwerken vindt het niet alleen belangrijk kwalitatief goed werk te leveren. We hechten ook sterk aan een goed contact met klanten: het liefst bouwen wij een langdurige relatie met hen op. Zeker 90% van onze klanten is vaste klant. Voor velen van hen inspecteren en onderhouden wij het onroerend goed al jarenlang.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bresser Schilderwerken De in De Verver 5, Ravenstein Noord-Brabant 5371 MZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ravenstein Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ravenstein Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ravenstein Noord-Brabant, 5371 MZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3764961]