"Baobab is de beste reisorganisatie"

Door: Reisgraag.nl  28-11-2008
Trefwoorden: Ervaring, Touroperator, Reisorganisatie

In 2007 hebben honderden bezoekers hun ervaring met een reisorganisatie achtergelaten op Reisgraag.nl. Met deze ervaringen kunnen reizigers hun mening kenbaar maken aan anderen. Baobab komt het beste uit de bus met een gemiddelde van 9,3.
Op Reisgraag.nl wordt uitgebreide informatie gegeven over de meest bekende reisorganisaties. Ook kan een bezoeker na zijn vakantie zijn eigen ervaring kwijt door het invullen van een formulier. Na controle zal de ervaring te lezen zijn op de site door andere bezoekers waardoor een onafhankelijk beeld ontstaat over de kwaliteit van de reisorganisatie.

Iedereen kan een ervaring achterlaten; en ook iedereen kan de ervaringen lezen. Dit is dan ook de reden dat reisorganisaties de ervaringen in de gaten houden. Reisgraag.nl heeft regelmatig contact met reisorganisaties die het niet eens zijn met een ervaring of contact willen krijgen met de schrijver van de ervaring. Vanessa van Reisgraag.nl: "Wij controleren elke ervaring die binnenkomt voordat deze te lezen is op de site. We behandelen iedere klacht, van een reiziger en ook de reactie daarop van een organisatie, vanuit een onafhankelijk oogpunt."

Trefwoorden: Baobab, Ervaring, Reisorganisatie, Reisorganisaties, Touroperator

Contact Reisgraag.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share