Jeroen Dorsman nieuwe algemeen directeur PE People

Jeroen Dorsman nieuwe algemeen directeur PE People van Pe People

Door: Pe People  27-04-2009

’s-Hertogenbosch, 27 april 2009 – PE People, een gespecialiseerde uitzendorganisatie voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft Jeroen Dorsman (49) benoemd tot algemeen directeur. In deze functie richt hij zich op het verder uitbouwen van de positie van PE People in de branche voor internationale arbeidsbemiddelaars. Daarnaast is Jeroen verantwoordelijk voor het algehele bedrijfsresultaat en het strategisch beleid van de organisatie.

Jeroen heeft voor zijn komst bij PE People ruime ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Zo was hij als Managing Director werkzaam bij de BMW Group Financial Services Nederland .

“Momenteel is de markt waarin wij als PE People opereren volop in beweging”, aldus Jeroen Dorsman. “Wij onderscheiden ons door een professionele en kwalitatieve dienstverlening, zowel richting buitenlandse uitzendkrachten als opdrachtgevers. In de huidige internationale arbeidsmarkt is het zaak om innovatief en onderscheidend te blijven. Ik ben verheugd over mijn nieuwe betrekking bij PE People en vind het een uitdaging om mij hiervoor in te zetten en verdere groei voor de organisatie te realiseren.”

---------------
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Jeroen Dorsman, algemeen directeur van PE People.

Over PE People
PE People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. PE People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via PE People gemiddeld meer dan 2500 uitzendkrachten aan het werk. PE People heeft zeven vestigingen in Nederland in Aalsmeer, Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, ’s-Hertogenbosch, Nistelrode en Zwolle en negen vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]


Contact Pe People

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share