P&E People kiest voor IT Local

Door: Pe People  25-09-2007

IT Local neemt het hele scala van automatisering uit handen

Reek/ Arnhem, 25 september 2007 – P&E People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft gekozen voor IT Local, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen. IT Local neemt het hele scala van automatisering van P&E People uit handen en gaat tot 2011 het IT-beheer uitvoeren.

Zowel de kantoren van P&E People in Nederland als in Polen maken gebruik van uitgebreide IT- en communicatiesystemen. Dit als gevolg van de omvangrijke administratieve processen rondom het aanleggen en beheren van dossiers van de uitzendkrachten. Door de snelle groei die deze organisatie heeft doorgemaakt en nog steeds doormaakt, is behoefte ontstaan aan de verdere optimalisatie van het automatiseringsproces. Vandaar dat de organisatie ervoor heeft gekozen om dit gehele proces uit te besteden aan IT Local. Daarmee verwacht P&E People een substantiële tijd- en efficiencyverbetering te realiseren.

“P&E People is een strak geleide organisatie met de ambitie en het potentieel om verder te groeien waardoor het interessant en uitdagend is om voor ze te werken”, aldus Peter de Gans, directeur bij IT Local. “Onze visies op IT en IT-beheer sluiten goed op elkaar aan, waardoor wij vrijwel carte blanche van P&E People kregen bij het optimaliseren van de infrastructuur. In korte tijd hebben wij alles van P&E People uit handen kunnen nemen, van gebruikersondersteuning tot de bewaking van de vitale bedrijfskritische processen. Daarnaast monitoren wij vanaf heden 24 uur per dag, 7 dagen per week het gehele proces.”

“Wij verwachten dat de samenwerking met IT Local voor ons grote voordelen oplevert”, aldus Saskia Rosmalen, commercieel directeur bij P&E People. “Doordat IT Local onze IT-omgeving beheert en ons ondersteunt en adviseert op het gebied van automatisering hoeven wij zelf geen automatiseringspersoneel in dienst te hebben. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat we met één partij werken die alles voor ons regelt zodat er snel gewerkt kan worden.”

---------------------------------------------------

Over IT Local
IT Local, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen, is in 1998 gestart en heeft een leidende positie ingenomen in pro-actief IT-beheer. Klanten van IT Local hebben toegang tot een hypermoderne support center in Arnhem. Van hieruit worden klantsystemen permanent bewaakt en beheerd. On site werkzaamheden en projecten worden uitgevoerd vanuit een aparte vestiging in Nieuwegein. Sinds 2004 verhuurt, verkoopt en beheert IT Local ook servercapaciteit welke is ondergebracht in datacenters in Amsterdam en Ede. Voor meer informatie, zie www.itlocal.nl.

Over P&E People
P&E People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. P&E People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via P&E People meer dan 1500 uitzendkrachten aan het werk. P&E People heeft vijf vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, Reek en Zwolle en zeven vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: pe-people@marcommit.nl


Contact Pe People

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share