P&E People neemt Total Team over

Door: Pe People  18-05-2007

Uitzendorganisatie breidt dienstverlening in logistieke sector verder uit

Reek, 16 mei 2007 – P&E International Work Agency, de holdingmaatschappij van uitzendbureau P&E People, neemt branchegenoot Total Team over. Met de overname van deze Europese uitzendorganisatie voor de logistieke sector, versterkt P&E People zijn positie als één van de grootste spelers voor internationale arbeidsbemiddeling op de Nederlandse markt.

P&E People beschikt per direct over een groter bereik en een uitbreiding van de kwalitatieve dienstverlening. Dankzij deze schaalvergroting is de organisatie nog beter in staat om klanten in geheel Nederland efficiënt te bedienen. Total Team zal tot 2008 zelfstandig en onder eigen label blijven werken naast P&E People.

Saskia Rosmalen, directeur van P&E People: “Met het overnemen van Total Team, hebben we ons netwerk van vestigingen in Nederland en onze dienstverlening in de logistieke sector uitgebreid. De Poolse vestiging van Total Team in Opole vult onze wervingsactiviteiten in Oost Europa aan. Gezamenlijk zetten we dagelijks bijna 2000 Oost-Europese werknemers in voor het verrichten van tijdelijke werkzaamheden of het ondersteunen bij piekbelastingen van Nederlandse bedrijven. Dankzij de zorgvuldige begeleiding, het huisvestingsbeleid en de inzet voor integratie van uitzendkrachten in hun nieuwe omgeving, blijven we onze kwaliteit ook na deze overname waarborgen.”

---------------
P&E People

P&E People - onderdeel van P&E International Work Agency - opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. P&E People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via P&E People meer dan 1500 uitzendkrachten aan het werk. P&E People heeft vijf vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, Reek en Zwolle en zeven vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]  


Contact Pe People

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share