P&E People vliegt Poolse werknemers in voor Nederlandse arbeidsmarkt

Door: Pe People  25-07-2007

Reek, 23 juli 2007 – P&E People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft voor haar Poolse arbeidskrachten een nieuwe dienst geïntroduceerd op het gebied van vervoer. Uit een onderzoek dat deze organisatie heeft gehouden op haar kantoren in Polen is gebleken dat met name de arbeidskrachten onder de 40 jaar liever met het vliegtuig reizen dan met de bus. Om op deze behoefte in te spelen worden vanaf deze maand de uitzendkrachten niet alleen per bus van en naar Polen vervoerd maar ook per vliegtuig. Op dit moment is plaats voor acht mensen per weekend die met Wizz-air worden overgevlogen van Katowice naar Eindhoven en vice versa. De ambitie van P&E People is om in de toekomst uiteindelijk alle arbeidskrachten met het vliegtuig te laten reizen.

Voor P&E People zijn zaken als huisvestiging, verloning, begeleiding door tweetalige intercedentes en vervoer zeer belangrijke aandachtspunten. Op het gebied van deze punten is de organisatie dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden die voor alle partijen gunstig zijn. Zo levert het invliegen van Poolse arbeidskrachten een behoorlijke tijdsbesparing op. De reis per vliegtuig duurt maar een uur en driekwartier terwijl de busreis gemiddeld dertien uur duurt. Naast deze nieuwe dienst heeft de organisatie een samenwerking met een vervoersmaatschappij in Polen zodat de arbeidskrachten van deur-tot-deur worden vervoerd. De mensen worden thuis met de bus opgehaald en naar de luchthaven gebracht en vervolgens worden ze in Eindhoven opgewacht door een medewerker van P&E People die hen naar het juiste huis in Nederland brengt.

“Inmiddels heeft de eerste groep Poolse arbeidskrachten gebruik gemaakt van de nieuwe dienst en de reacties zijn zeer positief”, aldus Saskia Rosmalen, commercieel directeur van P&E People. “De kosten zijn voor ons nagenoeg gelijk. Een ander zeer belangrijk voordeel is dat de arbeidskrachten nu uitgerust in Nederland aankomen en direct de volgende dag aan het werk kunnen.”

---------------

P&E People
P&E People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. P&E People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via P&E People meer dan 1500 uitzendkrachten aan het werk. P&E People heeft vijf vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, Reek en Zwolle en zeven vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]


Contact Pe People

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share