Poolse handen helpen Nederlandse voeten tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Door: Pe People  04-07-2008

’s-Hertogenbosch, 3 juli 2008 – Poolse werknemers van PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, helpen bij de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse. Net als vorig jaar zullen de Poolse werknemers onder andere de logistiek met betrekking tot het VIP-vervoer van de organisatie uit handen nemen.

Op de laatste dag van de Vierdaagse worden VIP-bezoekers, zoals generaals, majoors, burgemeesters en wethouders van alle plaatsen uit de route, in bussen met een Poolse chauffeur naar de tribunes gebracht. Daarnaast helpen de Polen de VIP-tribunes in te richten en na afloop af te breken. Een andere groep uitzendkrachten van PE People zorgt voor de opbouw van de voorzieningen op de Wedren.

“De meeste Poolse werknemers in Nederland zijn goed geïntegreerd in de Nederlandse samenleving en dragen graag hun steentje bij”, aldus Saskia Rosmalen, algemeen directeur van PE People. “Gezien het feit dat er in de media vaak op negatieve manier aandacht aan Poolse werknemers wordt besteed, willen wij met acties als deze het tegendeel bewijzen.”

---------------

Over PE People
PE People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. PE People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via PE People gemiddeld meer dan 2500 uitzendkrachten aan het werk. PE People heeft zeven vestigingen in Nederland in Aalsmeer, Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, ’s-Hertogenbosch, Nistelrode en Zwolle en negen vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: pe-people@marcommit.nl  


Contact Pe People

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share