Blish Kids Corners presenteert de tuimelmeubels van bObles met 15 % korting

Blish Kids Corners presenteert de tuimelmeubels van bObles met 15 % korting van Blish Kids Corners

Door: Blish Kids Corners  05-04-2012
Trefwoorden: Speelgoed, Meubelen en Meubelgoed, Educatief Speelgoed

De kleurige, multifunctionele tuimelmeubelen van bObles passen perfect in de speelomgeving van kinderen. Het idee achter deze design meubels is dat kinderen ermee kunnen spelen, hun fantasie prikkelen en in het spel hun motoriek verbeteren. Tevens kunnen ze door het hele gezin voor diverse praktische doeleinden in huis worden gebruikt. De vis kan in de keuken als kruk worden gebruikt, of als verhoging in de stoel aan de eettafel, de krokodil kan worden gebruikt als opstapje bij de wasbak en de slang als bijzettafel bij de bank.

De tuimelmeubels zijn in samenwerking met de bekende Deense fysiotherapeut Louise Haervig ontworpen. Ze hebben, elk op hun eigen manier, positieve invloed op de lichamelijke ontwikkeling van kinderen. Ze zijn op een milieuvriendelijke manier gemaakt van sterk EVA schuim, welke speciaal is getest op veiligheid voor kinderen. Het brokkelt niet af en zal onder normaal gewicht (tot120 kg) niet breken. De tuimelmeubels hebben geen scherpe hoeken zodat kinderen zich niet kunnen bezeren tijdens het spelen. Het materiaal veroorzaakt geen contactgeluid, brengt geen schade aan vloeren of meubels en laat geen sporen op muren achter. Het toegepaste materiaal is antislip. Tevens is het materiaal is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek of onder de douche. 

De tuimelmeubels zijn ook verkrijgbaar in een ‘hout-look’ versie, met details in licht en donker grijs geruwd schuim. Door de eenvoudige en natuurlijke uitstraling van de houtstructuur past deze in een modern interieur. Tevens geven ze de tuimelmeubels een tijdloos design.

Bestel uw exemplaar nu met 15 % korting op !

Trefwoorden: Design Meubelen, Educatief Speelgoed, Kinderhoek, Kindermeubels, Kindermeubilair, Meubelen en Meubelgoed, Speelgoed, Speelgoed En Spelletjes, Speelkamer