Roijmans Bronzen Sculpturen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminalaan 12 , 5541 CW Reusel, Noord-Brabant
Kempen, Reusel-De Mierden

E-mail

Over Roijmans Bronzen Sculpturen

Wilt u de galerie een bezoek brengen buiten de openingstijden dan kunt u het beste even telefonisch contact opnemen via 0497-641690 of 06-27433732.

HET GIETEN VAN BRONS: DE SAMENSMELTING VAN MENS EN MATERIE…

ROIJMANS BRONZEN SCULPTUREN
Gevestigd in Reusel (NBr) en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van bronzen sculpturen.

Het werk wordt gekenmerkt door het zoeken naar en het telkens weer ingaan op uitdagingen die op artistiek en creatief vlak geraakt worden. Zowel het figuratieve als het non-figuratieve, het materiaalgebruik en het toepassen van technieken: alles moet geproefd en beproefd worden.

SCULPTUREN
Abstracte sculpturen, vaak met symbolische waarde, vormen inmiddels de kern van het werk. De vormentaal kan gekenmerkt worden als sober, gevoelig en verrassend, maar is tegelijkertijd majestueus. Er wordt vooral gewerkt vanuit het gevoel.
Bewonderaars van het werk worden geboeid door op een eerlijke wijze, "eerlijke" materialen te vormen tot talloze uiterst interessante en vaak adembenemende sculpturen in klein en groot formaat.
De sculpturen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten.
Om een indruk te geven van de afmetingen van het werk vindt u alle formaten tussen de 5 centimeter en 4,5 meter.

EXPOSITIES
Exposities zowel in binnen- en buitenland.
Oa. in Reusel, Eersel, Veldhoven, Eindhoven, Lage Mierde, Best, Helvoirt, Tilburg, Arnhem, Heelsum, Hoog-Soeren, Deventer, Amersfoort, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Badhoevedorp, Berg en Dal, Wanssum, De Lutte, Arendonk(B), Turnhout(B), Lanaken(B), Griekenland.
Het werk is dan ook niet alleen te zien binnen de regio, maar strekt zich uit tot ver daarbuiten.
Zowel gemeenten, diverse bedrijven en instellingen beschikken naast particulieren over de meest bewonderenswaardige werken.
Vooral in de vestigingsplaats Reusel zijn op diverse plaatsen kunstwerken te zien.

Openingstijden

Ma - Di, Zo
Gesloten
Wo - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Art Galleries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Roijmans Bronzen Sculpturen in Wilhelminalaan 12, Reusel Noord-Brabant 5541 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Reusel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Reusel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Reusel Noord-Brabant, 5541 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825150]