Bij Pleun Kindercoaching

Afdrukken

Is Bij Pleun Kindercoaching incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boekweitstraat 19 , 5561 AB Riethoven, Noord-Brabant
Bergeijk, Kempen

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Bij Pleun Kindercoaching

WELKOM BIJ PLEUN!

Soms kunnen kinderen wel wat hulp gebruiken. Ze zitten niet lekker in hun vel, lopen vast in bepaalde situaties of weten even geen oplossing voor hun probleem. Dan is het fijn als er even iemand met ze meekijkt, meedenkt en naar ze luistert.

Bij Pleun Kindercoaching biedt laagdrempelige en kortdurende ondersteuning aan kinderen en hun ouders/verzorgers met een hulpvraag. Pleun helpt kinderen weer lekker in hun vel te zitten, hun eigen kracht te vinden en leert kinderen vaardigheden aan die helpen om hun probleem te overwinnen.

Kaart

Is Bij Pleun Kindercoaching in Boekweitstraat 19, Riethoven Noord-Brabant 5561 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Riethoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Riethoven Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Riethoven Noord-Brabant, 5561 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3793550]