Broers Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Regentenstraat 2 , 5121 CM Rijen, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Broers Fysiotherapie

Wij zijn een kleine praktijk, doch vanwege de vele specialisaties en vele uren nascholing, borgen wij goede kwaliteit en zorg en werken wij volgens de moderne principes van het biomedisch psychosociaal model.

Tijdens de intake bespreek ik, naar aanleiding van uw presentatie van uw klachten, de keuze van de therapie en de gezamenlijke aanpak hiervan.Uiteraard verwacht ik van u dat u ook, bijvoorbeeld met huiswerk oefeningen, actief participeert aan uw herstel. Als therapeut is mijn rol u te behandelen, te begeleiden en adviseren hierbij.

Naast de basisopleiding fysiotherapie zijn diverse opleidingen manuele therapie gevolgd, waaronder de postHBO SOMT die normaal 4 jarig is. Verder is in 2007 de opleiding oedeem doorlopen, waarbij tevens het bandageren aangeleerd is ter voorbereiding van de kous. Hiernaast opleiding orofaciaal, waarbij de diverse profielen, waaronder stress, afgelezen kunnen worden. Gedragsmatig bij langer durende klachten kan ook de benadering gekozen worden van een graded therapie. Daarnaast is dit jaar bij de scholing handrevalidatie actueel.

Uiteraard bespreek ik tijdens de intake, naar aanleiding van uw presentatie van uw klachten, de keuze van de therapie en de gezamenlijke aanpak hiervan. Uiteraard verwacht ik van u dat u ook, bijvoorbeeld met huiswerk oefeningen, actief participeert aan uw herstel. Als therapeut is mijn rol u te behandelen, te begeleiden en adviseren hierbij.

Normaal kan ik vanuit mijn langere beroepservaring en renovatie binnen mijn beroep c.q. scholing met specialisaties, veel verschillende klachten behandelen. Indien de klachten die u aan mij presenteert buiten mijn domein vallen, zal ik u dan terug verwijzen richting de huisarts of een collega fysiotherapeut die in uw klacht beter geschoold is.

Een van de huidige ontwikkelingen is het z.g.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fysiotherapie-Broers/150842885070543

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rijen Noord-Brabant

Is Broers Fysiotherapie in Regentenstraat 2, Rijen Noord-Brabant 5121 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Rijen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijen Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijen Noord-Brabant, 5121 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827058]