DB Klus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Doornbos 114 , 5121 RZ RIJEN, Noord-Brabant

E-mail

Over DB Klus

DB Klus kan voor u de aangewezen persoon zijn om uw klus te klaren. Mijn veelzijdigheid biedt me de mogelijkheid om voor al uw klussen een passende oplossing te vinden. Een bedrijf waar u voor een breed scala aan klussen kan aankloppen.

Het uitvoeren van uw klussen gaat altijd in goed overleg met u en zal op uw tijdwens worden vervuld. In samenwerking met verschillende bedrijven kan ik uw totaal project naar uw wens uitvoeren, we kunnen dan ook zeggen dat u voor alles bij mij op het goede adres bent. Uw klus van top tot teen uitgevoerd met maar een aanspreekpunt.
Mocht u zelf willen meehelpen of heeft u alleen een paar extra handen nodig hebben is dit gewoon mogelijk. Uit ervaring heeft dit als resultaat dat u zich kan beperken in de kosten en er altijd wijzer van kan worden.

Uw klusbedrijf voor Rijen, Gilze, Hulten, Dorst, Oosterhout, Dongen, Tilburg, Reeshof, Alphen, Chaam en omstreken.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DBKlus/
Twitter: https://twitter.com/dbklus2904

Categorieën: Carpenter, Construction Manager, Handyman

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is DB Klus in Doornbos 114, RIJEN Noord-Brabant 5121 RZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in RIJEN Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten RIJEN Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in RIJEN Noord-Brabant, 5121 RZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822055]