Hoe voorkomt men een SOA (service-oriented architecture)?

Door: Dekkers Intermediair  29-12-2006

Het opslaan van alle bedrijfsinformatie in één centrale database is voor veel organisaties nog steeds een utopie. Toch is dit noodzakelijk voor een solide bedrijfsvoering. Immers, alle organisaties zijn in hun voortbestaan volledig afhankelijk van de informatiestromen die binnen een bedrijf plaatsvinden.

Of het nu een simpele e-mail, een vertrouwelijk document, een opgenomen telefoongesprek of een in- of uitgaande factuur betreft, dit alles moet uiteindelijk in één centrale database gebundeld worden. Tevens moet iedere medewerker uit de organisatie, geautoriseerd, toegang hebben tot deze informatie database.

 
Dekkers Intermediair lanceert MemoForce
MemoForce is het nieuwste informatiebeheersysteem dat Dekkers Intermediair lanceert.
Het dynamische systeem is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk. MemoForce zorgt er voor dat u weer grip krijgt op alle inkomende en uitgaande informatie en maakt o.a. daardoor uw organisatie weer overzichtelijk. Men bespaart hierdoor veel tijd die dan weer gebruikt kan worden voor de hoofdactiviteiten van de organisatie.

De grootste voordelen van MemoForce zijn dat:
- automatische dossiervorming per relatie / onderwerp.
- het gehele archief naar eigen wens in te delen is, inclusief eigen sjablonen e.d.;
- er een centrale agenda is waardoor u snel uw eigen afspraken kunt beheren en plannen, maar ook kunt kijken in de agenda van uw collega;
- u voortaan spamvrije e-mail ontvangt.
- iedere medewerker kan, geautoriseerd, toegang krijgen tot alle bedrijfsinformatie


Een ijzersterk punt van MemoForce is dat alle opgeslagen informatie snel weer terug te vinden is. Denk hiervoor in secondes!
 
Met de komst van MemoForce is er nu voor iedere organisatie een dynamisch digitaal
informatiesysteem voor een zeer betaalbare prijs.
 
Eventueel zijn aanvullende modules, zoals een verkoopinformatiesysteem, telefonie module, encryptie module en workflowmanagement module, beschikbaar.
 
Dekkers Intermediair is sinds 1999 een onderscheidende speler op de ICT-markt. Zij leveren dynamische informatiebeheersoftware aan MKB-bedrijven. De systemen die zij leveren zijn niet alleen goed doordacht en uitontwikkeld, maar ook de service laat niets te wensen over.


Wilt u meer informatie neem dan contact op met Dekkers Intermediair via telefoonnummer 0161-295757,
of mail naar [email protected] onder vermelding van MemoForce info.


Contact Dekkers Intermediair

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share