Bekende en vertrouwde namen in een nieuw jasje gestoken!

Bekende en vertrouwde namen in een nieuw jasje gestoken! van Emvr Advies

Door: Emvr Advies  04-06-2009
Trefwoorden: Consultancy, Interim Management, Salarisadministratie

Vol trots kunnen we terugblikken op een succesvolle en bedrijvige periode. Echter, we streven continue naar verbetering van onze dienstverlening. Om onze klanten en relaties in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we recentelijk enkele organisatorische wijzigingen doorgevoerd waaronder een nieuwe naam en huisstijl. Graag stellen wij u hiervan op de hoogte en nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website.

Onze nieuw bedrijfsnaam is vanaf heden: EMVR Advies

U kunt bij ons onder andere terecht voor consultancy, outsourcing of interim management op het gebied van Human Resources en Payroll.

Bij onze outsourcingswerkzaamheden ligt de focus op het geheel of gedeeltelijk uit handen nemen van de personeels- en/of salarisadministratie. Hiervoor maken wij gebruik van een geavanceerde internet applicatie waardoor onze cliënten te allen tijde de beschikking hebben over zijn/haar gegevens.

Onze consultancy en interim management opdrachten worden voornamelijk in het midden en hoger segment uitgevoerd. Voor een greep uit onze opdrachten verwijzen wij u graag naar onze website.

De contactgegevens zoals het telefoonnummer en postadres zijn hetzelfde gebleven. Dit geldt echter niet voor onze website. Neem gerust eens een kijkje op www.emvr.nl.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u vanzelfsprekend geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Trefwoorden: Consultancy, Hrm, Interim Management, Outsourcing, Payroll, Salarisadministratie