Ericsson introduceert IP-telefooncentrale voor MKB in Nederland

Door: Ericsson Telecommunicatie  05-10-2006
Trefwoorden: Ip-pbx

Rijen, 5 oktober 2006 - Ericsson (NASDAQ:ERIC) introduceert de Ericsson MD Evolution, een IP-PBX voor de efficiënte integratie van vaste en mobiele telefonie binnen het MKB. De MD Evolution is gebaseerd op IP en biedt de klant een brede keus aan connectiviteit waaronder IP, digitale en analoge verbinding met de desktop, DECT en Mobile Extension voor de mobiele gebruiker. De MD Evolution is bovendien inzetbaar als kostenefficiënte VoIP-oplossing, waarbij bedrijven zelf kunnen beslissen wanneer ze overgaan naar een volledig IP-platform. Als deze beslissing eenmaal is genomen, biedt de telefooncentrale een flexibel, naadloos upgrade-pad naar een IP-gebaseerd spraak- en datanetwerk vanaf de bestaande PBX.

De MD Evolution is een bewezen systeem dat al in veel Europese landen in gebruik is genomen. De oplossing heeft geïntegreerde voice mail- en unified messaging en andere geïntegreerde functionaliteiten als Gatekeeper, gateway, bellen via web, CTI en zelfs DECT.

Inkomende telefoontjes kunnen eenvoudig worden afgehandeld en medewerkers krijgen zelfs de beschikking over virtuele mobiliteit. De IP-PBX zorgt er namelijk voor dat alle functionaliteiten ook op de mobiele telefoon beschikbaar zijn. Dit wordt gerealiseerd met Ericsson’s Mobile Extension, een softwareoplossing voor de MD Evolution.

De MD Evolution is een efficiënt en veelzijdig product voor het MKB. De oplossing komt ook tegemoet aan de vraag van partners en klanten om functionaliteit van de systemen in de grootzakelijke markt zoals de Ericsson MD110 en MX-ONE voor het MKB beschikbaar te maken. De MD Evolution kan eveneens worden ingezet op bijkantoren, als onderdeel van een groter MX-ONE-netwerk.

Trefwoorden: Ip-pbx

Contact Ericsson Telecommunicatie

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share